Shtëpia
|      

Sugjero nje lajm

Sugjero një lajm

Ne jemi të orientuar për tju aktivizuar me shumë se sa thjesht të komentoni në faqen tone. Në rast se gjeni një artikull interesant, që ju duket I veçantë, ne ju inkurajojmë që të na e dërgoni. Në rast se ai do te publikohet, ne do të shkruajme përkrah lajmit, “Sugjeruar nga Emri Juaj", ne faqen ku publikohet artikulli.

JU KUJTOJME: Se RevistaShtypi, përmes redaktorëve të saj, arrin të bëjë një mbulim të ngjarjeve më të rëndësishme të ditës. Prandaj jeni të lutur të mos bëni të tilla Sugjerime. Ajo çka ne synojme dhe kërkojmë është ndonje lajm i veçantë nga ndonjë gazetë apo media lokale, ngjarje të çuditshme të cilat I kanë shpëtuar radarit tonë dhe të mediave si dhe skupe ekskluzive.

Kontakti

Ne e vlerësojmë interesimin tuaj në RevistaShtypi. Presim nga ju edhe ndonjë pyetje, vërejtje apo sugjerime që mund të keni lidhur me faqen tonë.
* Për t’u ç'regjistruar nga marrja e e-mailve informues klikoni këtu
* Për të lënë një koment për një lajm, përdorni sektorin e komenteve poshtë çdo lajmi në faqen tonë:

Për çdo koment, pakënaqësi, ose pyetje na kontaktoni në faqen tonë në Facebook ose plotesoni formën e dhënë si më poshtë në faqen; "Na Kontaktoni":