Shtëpia
|      

Rreh te dashuren shtatzane ne Publik! Shiko reagimin e njerezve [Video]

Dy të rinj bëne një eksperiment në Londër për të parë reagimin e njerëzve përreth, kur një grua shtatzënë agresohet në publik.
E Diele, 10 Janar 2016

                        Facebook    Google    LinkedIn    Twitter    Yahoo
Eksperimenti Social: rreh gruan shtatzane ne rruge

Eksperimenti Social: rreh gruan shtatzane ne rruge

Ata te duan luanin rolin e një çifti në pritje të një fëmije, dhe në një moment burri u bë agresiv me partneren e tij shtatzane. Çdo gjë eshte filmuar me një kamera të fshehur.

Shumë prej atyre që dëshmuan skenat e dhunshme e kanë kthyer kokën nga ana tjeter dhe kanë parë punën e tyre. Në nje verandë, nje zonje pati reagim te menjehershem, kur pa burrin tek godiste ne bark mamanë e ardhshme.

"Unë isha shume e tronditur per faktin se njerëzit nuk ka ndërhyrë për ta ndihmuar. Shikonin dhe pastaj iknin ne punen e tyre, sikur asgje s'po ndodhte," - tha gruaja që vrapoi për të ndihmuar të rinjtë.

Jo vetëm ajo reagoi, por më shumë të rinj qe ishin pranë saj. Ata kanë paralajmëruar mashkullin agresor që nëse nuk pushojn sulmin do te thërrasin policinë.

Aktori ka shpjeguar se ky ishte një eksperiment shoqëror dhe se ata ishin duke filmuar. Vetëm kur panë kamerat njerezit janë qetësuar.