Shtëpia
|      

Lakuriqët e Natës meshkuj 'kapen' duke bërë seks oral me femrat - Indi

E Hene, 1 Prill 2013

                        Facebook    Google    LinkedIn    Twitter    Yahoo
Lakuriq Nate ne Indi

Lakuriq Nate ne Indi

Lakuriqet e Natës në Indi [Pteropus giganteus] po eksperimentojnë disa stile: Shkencëtarët kane analizuar një koloni prej rreth 420 lakuriqesh nate, fruta-ngrënes dhe kane vërejtur meshkujt të kryejnë seks oral me femrat,- raporton LiveScience.

Gjatë më shumë se 13 muajsh, shkencëtarët panë 57 raste seksi, si seksuale ashtu edhe me gojë.

Meshkujt bene seks oral për një mesatare prej rreth 50 sekondash, marrëdhënie seksuale për një tjetër 10-20, dhe prapë me gojë për një tjetër 94-188 sekonda. Shkencëtarët vune në dukje se seksi oral qe i paraprinte seksit çonte në nje proces me te gjate çiftezimi, gje e cila mund të rrisë konceptimin.

(RevistaShtypi.al)