Shtëpia
|      

Punëtorët e metrosë së Athinës mbajnë një grevë 24 orëshe

E Marte, 21 Nentor 2017

                        Facebook    Google    LinkedIn    Twitter    Yahoo
Metro ne Athine ne greve

Metro ne Athine ne greve

Punëtorët në sistemin e metrosë të kryeqytetit grek kanë  lëne punrn në një grevë 24 orëshe që ka trazuar trafikun në të gjithë Athinën, - sipas NYTimes.

Bashkimi i punëtorëve të metrosë e quajti grevën për të protestuar ndaj asaj që ata thonë se është nënfinancimi i sistemit të transportit publik dhe mundësinë që Metroja e Athinës të përfshihet në planet e privatizimit.

Metro i shërben rreth 1 milion pasagjerëve në ditë.

(RevistaShtypi.al)