Shtëpia
|      

Shpërthimi në fabrikën ArcelorMittal në Ghent, Belgjikë

Shperthimi ka shkaktuar 1 të vdekur, 2 të plagosur
E Marte, 21 Nentor 2017

                        Facebook    Google    LinkedIn    Twitter    Yahoo
Shperthim ne uzinen ArcelorMittal, Belgjike

Shperthim ne uzinen ArcelorMittal, Belgjike

Një person ka nderruar jetë dhe dy të tjerë u plagosën rëndë pas një shpërthimi të fuqishëm në fabrikën ArcelorMittal në qytetin e Belgjikës, në Ghent të hënën pasdite, sipas raporteve te RTBF.

Pas incidentit nuk kishte njoftime për tymera toksik, për te cilin policia thotë se është "nën kontroll".

Nuk pati shpërthim zjarri pasi nuk ndiqet, thanë zyrtarët e qytetit, duke shtuar se perimetri i uzinës është bllokuar dhe eshte krijur një grup kontrolli.