Shtëpia
|      

Çfare bën RevistaShtypi

Me burimet e pafundme dhe te reja te lajmeve qe përhapen nëpër gjithë internetin, disa njerëz nuk kanë kohë për t’u perditesuar, madje edhe, me ato me të mirat. Shume faqe lajmesh, japin informacion pa fund, historitë e tyre shpesh duken si të rastit dhe burimet e informacionit te çala.

Redaktorët tanë e shkurtojnë gjithë këte rrëmujë, ne zgjedhjen e lajmeve më të mira dhe burimet më të mira, për një përzierje te lajmeve qe ju duhet të dini, dhe doni të dini, gjithashtu edhe ato lajme te çuditshme te cilat ju nuk do te mund të vinit re, ndryshe, në gjithë morine e industrise se lajmit.

PERMBLEDHIM LAJMIN

RevistaShtypi e lexon lajmin për ju. Redaktorët tanë gjejne artikuj dhe pjesë e artikujsh dhe i përmbledhin ato ne pjeset me te rendesishme te lajmit. Dhe ne e bejme kete duke kombinuar disa burime për të siguruar që ju të merrni informacionin me të mirë. Çdo artikull vjen i ilustruar me foto dhe video.


SHFAQIM LAJMIN

RevistaShtypi ofron një pamje inovative, e të lehtë për t’u përdorur, të lajmeve; me foto dhe tituj ku përdoruesit mund të klikojne një artikull në faqen kryesore, të lexojnë në brendësi, me më shumë foto dhe video. Mund të klikojnë për të parë më shumë artikuj e lajme të ngjashme, të mëparshme.


RRETH NESH

Çfarë jemi ?
Çfarë bëjmë ne ?
Njoftime për shtyp
Na kontaktoni
Reklamoni në faqen tonë

FAQIA

Ndihmë
Si të përdor faqen?
Pse të regjistrohem ?
Kushtet e përdorimit
Privatësia

TOOLS

RSS
Mobile

KOMUNITET

Na ndiqni në Facebook
Rrjetet Sociale
Sugjeroni Lajme