Shtëpia
|      

Lajme

Lule ne homazh te personave qe humben jeten ne MH17
E Premte, Korrik 18th, 2014
Rreth 108 prej 298 njerëzve të vdekur në avionin e Malaysia
Femije ne Bolivi duke punuar
E Premte, Korrik 18th, 2014
Qeveria e Bolivisë ka sjellë në fuqi moshën më të ulët të punës, në krahasim
Nje blogger gjobitet seshte renditur shume larte ne motoret e kerkimit
E Enjte, Korrik 17th, 2014
Me sa duket në Francë, një artikull negativ mund të ju zhyse thellë në merde
Big Basta kritikon
E Enjte, Korrik 17th, 2014
"Një këshillë kam për këngëtarët e famshëm dhe jo të famshëm: Po tallet
Babai qe e beri te bijen nje Princeshe
E Enjte, Korrik 17th, 2014
Një burrë ka udhëtuar nëpër shkretëtirën egjiptiane për të zëne një pjesë të
Qeni kengetar po khehet ne nje sensacion ne YouTube
E Enjte, Korrik 17th, 2014
Një video e një qeni duke luajtur në piano dhe ulëritur në një formë
Presidenti i Rusise, Vladimir Putin ne Pallatin Itamaraty ne Brazilia
E Enjte, Korrik 17th, 2014
Siç parashikohej, Vladimir Putin nuk ka ngelur shumë i kënaqur
Gjendet nje krater Misterioz ne
E Enjte, Korrik 17th, 2014
Një krater i madh misterioz eshte formuar në një pjesë të Siberisë të njohur